Sale!

GECKO KOPLAMP VERNIEUWING SET

€ 24,99 € 20,00
Sale!

GECKO KOPLAMP VERNIEUWING SET

€ 24,99 € 20,00

Gecko Koplamp Renovatie Set is geschikt voor het verwijderen van krassen, doffen plekken en verkleuring uit koplampen. Het zal de koplampen van de auto er weer als nieuw uit laten zien, waardoor je profiteert van een optimale lichtopbrengst voor beter zicht op de weg! Deze reparatieset voor auto koplampen kan toegepast worden op kunststofoppervlakken.

Deze reparatieset bevat alle producten om verweerde, doffe en vergeelde koplampen volledig te herstellen en in nieuwstaat te brengen. Na de behandeling met de Gecko Koplamp Renovatie Set, zien de koplampen er weer als nieuw uit. De koplamp hoeft voor de behandeling niet gedemonteerd te worden van de auto. Hierdoor ben je in staat om het makkelijk zelf te doen!

Deze herstelset voor koplampen kan ook gebruikt worden op andere kunststof oppervlakken. Denk hierbij aan bootramen, helmvizieren, windschermen, achterverlichting en aanhangerverlichting.

 Toepassing

Om op de juiste manier de koplampen van de auto te herstellen met de Gecko Koplamp Renovatie Set, raden wij aan de volgende stappen uit te voeren.

Stap 1: Reinig het oppervlak

Reinig het kunststof van de koplamp met water. Plak het gebied rond de lens af om krassen op gespoten oppervlakken te vermijden.

Stap 2: Schuren van de koplamp

Maak de schuurschijf nat en maak hem vast aan de meegeleverde houder. Schuur met drie verschillende korrelgroottes om ernstige vergeling, dofheid en roest volledig te verwijderen. Gebruik de schuurschijven van grof naar fijn: P800, P1200, P2000.

Stap 3: Polijst de koplamp

Maak de oranje polijstschijf vast aan de houder en breng de polijstpasta aan. Polijst de lens van de koplamp tot de glans is hersteld naar nieuwstaat. Gebruik voor het beste resultaat een elektrische polijst- of boormachine. Als je met de hand polijst, polijst dan met tenminste 200 ronddraaiende bewegingen met de klok mee.

Stap 4: Bescherm de koplamp

Maak de lens van de koplamp schoon en zorg ervoor dat deze droog is voordat je de beschermlaag aanbrengt. Gebruik de witte polijstschijf uit de set. Breng de beschermingsvloeistof gelijkmatig aan op het oppervlak van de koplamp. Let er hierbij op dat je dit niet direct in het zonlicht aanbrengt. De beschermingsvloeistof zal, volledig uitgehard, een laagje op de koplamp vormen. Laat de vloeistof minstens 2 uur drogen in direct zonlicht. Na stap 3 dient de lens van de koplamp droog te blijven gedurende 24 uur.

Complete set voor koplamponderhoud.

Verwijdert krassen, doffen plekken en verkleuring.

Kan ook gebruikt worden op andere kunststof oppervlakken.

Laat uw koplampen er weer als nieuw uitzien met de Gecko Koplamp Renovatie Set!

 

Zie film op YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=8Jqrw_f368w&t=8s

Complete kit, alles wat u nodig heeft om doffe koplamp kappen te herstellen !

Inhoud:

100ml Koplamphersteller
1 opzetstuk voor de schijven
6 x P800 schuurschijven
4 x P1500 schuurschijven
1 x P2000 schuimrubber schuurschijf
1 x P3000 schuimrubber schuurschijf
1 x wit polijstkussen
1 x microverzeldoek